Radio & Podcasts

RADIO & PODCASTS

image poster

NIKE
Voor Nike werkte wij een heuse 12 uur durende radio show uit genaamd Nike on Air. De 5 professionele radiopresentatoren en hun side kicks vulden de show met formats als de collega's kiezen de platen, de vliegende reporter, Het Geluid, gepersonaliseerde nieuwsberichten, ... Alle Nike werknemers werden betrokken en konden ook achteraf de show herbeluisteren door de herwerking tot podcasts. 

Nike on Air
Nike on Air
image poster

MUSEUM PLATIN-MORETUS
Voor het vernieuwde museum Plantin-Moretus produceerde MediaMixer een luistertour in 15 hoorspel-sequenties. Een humoristisch verhaal voor groot en klein. Met een absolute topcast: Warre Borgmans als verteller, en glansrollen voor onder meer Bruno Vanden Broecke, Robbie Cleiren, Lotte Heijtenis, Els Dottermans, Peter Van den Eede, Koen Van Impe …

image poster

WANDELEN DOORHEEN WOII 
Stad Antwerpen lanceert enkele app-wandelingen over WOII tijdens ‘Antwerpen Herdenkt’. Wij mochten alle content uitwerken: van intro-animatie, langs luisterverhalen, getuigenissen en een tekenfilm; tot fotosliders en visuals. Ontdek verhalen van razzia’s, pogroms en het ingewikkelde leven tijdens de oorlog in de Jodenbuurt. Een tweede tour neemt de wandelaar mee naar de V-bommen op Antwerpen.