Corona Solutions in the mix

COVID SOLUTIONS
IN THE MIX

Vanop afstand je content in motion zetten?
Wij brengen je heel dicht bij je doelgroep. 

VLOGS
Kom virtueel uit uw kot met een vlog. Door de persoonlijke aanpak geef je een vertrouwd gezicht aan jouw merk. Jouw teamleden gaan thuis aan de slag met de camera, wij zorgen voor de juiste muziek, montage, sound optimalisation, etc. Met vlogs zet jij jouw bedrijf op een snelle en goedkope manier in de kijker.

E-LEARNING
Je publiek vanop afstand onderwijzen? Dat kan dankzij een online trainingscentrum. Op een snelle, flexibele en betaalbare manier blijf je in contact met je doelpubliek. Elke les is een nette mix met de lesgever, diens slides, video’s enz.
De deelnemers kunnen op hun beurt kiezen waar en wanneer ze de lessen volgen en bepalen zo zelf hun trainingstraject.

LIVESTREAM
Talloze presentaties, congressen of andere evenementen kunnen niet langer doorgaan. Door middel van een live stream kom je toch in real time in contact met je doelgroep. In een show zoals op het podium: met verschillende sprekers, hun presentaties, video’s, etc. Via live interactie kan het publiek op elk moment vragen stellen. Na afloop blijft de presentatie online, zodat deze steeds herbekeken kan worden.

WEBINARS
Met online seminaries draag je kennis over aan een publiek dat vanaf hun computer of smartphone meevolgt. Via overzichtelijke pancartes leren zij snel meer over je bedrijf, werking of een specifiek topic. Profileer jezelf als specialist met een digitale versie van jouw lezingen en workshops

YOU RECORD, WE EDIT
Het shooten van nieuwe beelden is niet altijd evident in deze periode. Op een creatieve manier blazen wij nieuw leven in de beelden uit jouw archief of gaan we aan de slag met jullie eigen opnames met laptop of smartphone. Ons team van communicatie experten ondersteunt jou bij het uitwerken van een goed script.

MOTION & INFOGRAPHICS
Een complex verhaal op een begrijpelijke manier uitleggen? Infographics are your way to go! Door op een heel effectieve manier tekst en beeldmateriaal te combineren, kunnen ze veel informatie overdragen in een korte tij. Zo creëer jij een verhaal dat blijft hangen, zonder nieuwe beelden te moeten shooten. Samen kiezen we de stijl die bij jullie past!

RADIO & PODCASTS
De collega’s kiezen de platen. Wij creëren een radioshow voor en door je medewerkers, met verschillende formats en muziek naar keuze. Jouw bedrijfsradio on air! Zo staat iedereen in contact - op de werkvloer én thuis. We brengen ook graag verhalen tot leven in je eigen podcast. De manier om te connecteren met klanten, medewerkers en prospects.

CREATING VIDEOS WHILE STAYING SAFE
Bij video-opnames nemen we de nodige veiligheids- maatregelen. Zo draagt onze crew handschoenen en mondmasker, ontsmetten we het materiaal en gebruiken we micro's met plastieken hoes. Dankzij de boom-micro, houden we de nodige afstand. Ons postproductie team werkt van thuis uit in hun professionele montagecellen. Digitaal inbellen kan voor stemopnames in onze studio.